A Passion for Porsches

Kategori:

Beskrivning

Denis Jenkinson hade en passion för allt som rör Porsche. Hans nära kontakter med Stuttgart-företaget och hans egna detaljerade erfarenheter av en halv miljon miles av Porsche-bilismen, gav honom en unik stamtavla som författare.
Den här klassiska boken publicerades första gången 1983 och återutgavs för att möta den fortsatta efterfrågan. Den berättar om märkets utveckling från Auto Union P-Wagen till Porsche 944. Den kommer att glädja fans av både Porsche och ”Jenks”, som den legendariska journalisten var kärleksfullt känd. i hela bilvärlden.

Engelsk text

Ytterligare information

Vikt 650 g
Antal sidor

208

Författare

Denis Jenkinson

Förlag

Haynes Publishing

ISBN

1-85960-815-9

Skick

ny

Utgivningsår

2001

390 kr

Säker betalning Med förskottsbetalning till vårt bankgiro kan du känna dig trygg eftersom du inte behöver lämna ut dina kortuppgifter. Totalsumma inkl frakt och instruktioner för betalning får du via mejl tillsammans med din orderbekräftelse.

Fraktvillkor Dina varor skickas som brev eller paket med posten. Fraktkostnad enligt PostNords prislistor tillkommer. Frakten räknas ut när dina varor reserveras och kommer således att vara specificerad i Betalningsinformationen som skickas till din e-post.