A Pictorial Survey of Racing Cars 1919-1939

Kategori:

Beskrivning

Detta är en bok med bilder över de flesta europeiska bilar som byggts och tävlat mellan de två världskrigen. T.A.S.O Mathieson, själv en racerförare som körde före kriget med Bugatti, och under den omedelbara efterkrigstiden med Frazer Nash, Ferrari och Maserati, har från sin unika samling av motorracingfotografier sammanställt en enastående detaljerad undersökning av en rik och färgstark period av sporten.
Det finns över 300 illustrationer, många av dem sällsynta och hittills opublicerade, med en tillhörande text som har kontrollerats och kontrollerats på nytt för att ge en så korrekt beskrivning av bilarna som möjligt. Det finns kanske inget ämne där detaljer om motorstorlek, hjulbas och liknande är så motstridiga som i motorracing! Boken är ordnad alfabetiskt under märket bil och kända märken, som Alfa Romeo, har bilder av alla viktiga typer som de producerade mellan dessa år. Resultatet är ett stort verk som kommer att uppskattas för sina många fina fotografier, samtidigt som det visar sig vara oumbärligt som en referensbok.

Ytterligare information

Vikt 740 g
Antal sidor

224

Författare

T.A.S.O Mathieson

Förlag

Motor Racing Publications Ltd

ISBN

None

Skick

Ny, men skadat bokomslag

Utgivningsår

1963

375 kr

Säker betalning Med förskottsbetalning till vårt bankgiro kan du känna dig trygg eftersom du inte behöver lämna ut dina kortuppgifter. Totalsumma inkl frakt och instruktioner för betalning får du via mejl tillsammans med din orderbekräftelse.

Fraktvillkor Dina varor skickas som brev eller paket med posten. Fraktkostnad enligt PostNords prislistor tillkommer. Frakten räknas ut när dina varor reserveras och kommer således att vara specificerad i Betalningsinformationen som skickas till din e-post.