A century of London taxis

Kategori:

Beskrivning

Det här är historien om det vi idag känner som London Black Cab, från dess ursprung i slutet av 1800-talet, fram till de två första decennierna av 1900-talet.
Det är nu drygt hundra år sedan den första motordrivna taxibilen dök upp i London.
Bill Munro har sammanställt en komplett historia om de taxibilar som har dominerat på huvudstadens gator från då och fram till idag. Inklusive information om de välkända bilarna från Austin och Metrocab, omfattar boken även mindre kända från Citroen, Beardmore och Unic, och en hel mängd ännu mer obskyra fordon, av vilka några aldrig kom förbi prototypstadiet.
Illustrerad med många arkivfotografier kommer den här boken, skriven av en taxiförare och erfaren bilhistoriker, att bli den bästa tillgängliga volymen om detta fascinerande ämne.

Och de var inte helt svarta, vet du!

Engelsk text

Ytterligare information

Vikt 740 g
Antal sidor

192

Författare

Bill Munro

Förlag

The Crowood Press Ltd

ISBN

1-86126-762-2

Skick

ny

Utgivningsår

2005

410 kr

Säker betalning Med förskottsbetalning till vårt bankgiro kan du känna dig trygg eftersom du inte behöver lämna ut dina kortuppgifter. Totalsumma inkl frakt och instruktioner för betalning får du via mejl tillsammans med din orderbekräftelse.

Fraktvillkor Dina varor skickas som brev eller paket med posten. Fraktkostnad enligt PostNords prislistor tillkommer. Frakten räknas ut när dina varor reserveras och kommer således att vara specificerad i Betalningsinformationen som skickas till din e-post.